Bruce Willis Edicioni Personal Winter Parfum

7,119 L

BRUCE WILLIS EDICIONI PERSONAL – Edicioni i Verës Eau de Parfum, Ekskluzive për LR.

 

Kodi Produktit:30146-1| 50 ml

  • Pirja e kufizuar e dimrit.
  • Ngrohtë dhe sensuale
  • Shkëlqeni, kordamet, kedri dhe strings lëkure Eau De Parfum.

Out of stock