PURE HAPPINESS – by Guido Maria Kretschmer Parfum për Meshkuj

8,666 L

 

  • Aroma e re nga Guido Maria Kretschmer
  • Drurore – e freskët – frymëzuese
  • Një kombinim i grejpfrutit, drurit të kedrit dhe moos
  • 50 ml

 

Koha e dorëzimit brenda 1-3 ditëve për Shqipërinë

koha brenda 1-15 ditësh për Evropën.