PURE by Guido Maria Kretschmer Parfum për Meshkuj

8,666 L

 

 

  • Parfum i ri për meshkuj nga stilisti Guido Maria Kretschmer
  • Frymëzon të jesh vetëm ti
  • Përbërja aromatike e shafranit, drurit guaiac dhe qelibarit
  • Drejtimi i parfumit: druri, pikant, jeshil
  • Karakteri i parfumit: elegant, karizmatik, simpatik
  • Unike: shishja vjen në një çantë pëlhure elegante, e gjithanshme
  • Për njeriun që thjesht dëshiron të jetë vetvetja
  • 50 ml

 

Koha e dorëzimit brenda 1-3 ditëve për Shqipërinë

koha brenda 1-15 ditësh për Evropën.