Guido Maria Kretschmer Eau de Parfum për meshkuj

7,144 L

 

Kodi i produktit: 30220| 50.00 ml

 

siegel_10.jpg

 

 

Parfumi i parë për burra Guido Maria Kretschmer Ai magjeps me karakterin e tij shumëpalësh dhe përbërësit me cilësi të lartë Aromatik

  • Familja: Orientale, pikante, simpatike
  • Karakteri aromatik: I gjallë, i thellë, simpatik
  • Përbërja e sofistikuar me mandarinë, dru kashmiri dhe lëkure
  • Risi: Parfumi dhe shishja pasqyrojnë personalitetin e Guido