PURE nga Guido Maria Kretschmer Set

18,570 L

 

Kodi i produktit: 30550-1

  • Seti përfshin 2 parfume me zgjedhje të lirë nga PURE nga Guido Maria Kretschmer për gra dhe PURE nga Guido Maria Kretschmer për burra.
  • Ju inkurajon të jeni vetëm vetvetja.
  • Aroma për burra është një kombinim aromatik i shafranit, drurit guaiacum dhe qelibarit.
  • Aroma e grave është një përbërje aromatike e pjeshkës, jaseminit dhe drurit të kedrit.
  • Shishe mbresëlënëse me një dizajn të thjeshtë, së bashku me një qese mbrojtëse prej pëlhure.