Nobody is you but you Parfum për meshkuj

5,200 L

 

  • Drurore, qelibar, fruta
  • Një kombinim joshës i notave elegante dhe të drurit
  • Një aromë molekulare që merr një karakter tjetër sapo bie në kontakt me lëkurën
  • 50 ml

 

 

 

Out of stock