Aloe Vera Cherry Bloom Peeling Dushi

2,848 L

 

  • E RE DHE E KUFIZUAR
  • Eksfoliant dushi me aromë të luleve të qershisë
  • Me aromë të freskët dhe tërheqëse të luleve të qershisë
  • Pastron, largon qelizat e vdekura të lëkurës dhe eksfolon për një çehre të rafinuar dhe të lëmuar
  • Me ekstrakt Sakura, granula natyrale eksfoliuese dhe Aloe Vera
  • 200 ml

 

Koha e dorëzimit brenda 1-3 ditëve për Shqipërinë

kohë brenda 1-15 ditësh për Evropën

Out of stock

SKU: Product Code: 27135 Category: