Aloe Vera Relaxing Breeze Scrub për Trupit

5,633 L

 

  • Edicion i ri dhe i kufizuar – (New & limited edition)
  • Pastrim intensiv dhe eksfolim me kripë deti
  • Largon qelizat e vdekura
  • Rigjallëron lëkurën
  • Me Aloe Vera dhe kripë deti

 

Koha e dorëzimit brenda 2-3 ditëve për Shqipërinë

koha brenda 6-16 ditësh për Evropën.

SKU: Product Code: 20891-1 Categories: ,