Krem për trupin Qumësht & Mjaltë

3,218 L

 

Kodi i produktit: 27073-101

Krem për trupin LR Milk & Honey | 200 ml

  • Krem i pasur trupi
  • Me vaj bajame dhe dyll blete
  • Përmban kapsula të kujdesit të vitaminës E
  • Me një aromë diellore, të ëmbël, joshëse të qumështit dhe mjaltit

Koha e dorëzimit brenda 1-3 ditëve për Shqipërinë

koha brenda 1-15 ditësh për Evropën

Out of stock