LR Ice Berry Shkumë dushi

1,598 L

 

  • E re dhe e kufizuar
  • 200 ml
  • Shkumë me teksturë të butë dhe kremoze
  • Pastron butësisht lëkurën
  • Me një aromë të freskët të manave
  • Përkëdheli trupin tuaj!

 

Out of stock