Bruce Willis Personal Edition – Set

11,761 L

 

  • Limited
  • Bruce Willis Personal Edition Eau de Parfum
    Shampo për flokë dhe trup Bruce Willis Personal Edition
    Aroma: përzierje unike orientale-pikante e agrumeve, piperit të zi, duhanit dhe udit në një kuti dhuratë me cilësi të lartë me një çmim të caktuar të veçantë (dizajni mund të ndryshojë).

 

Koha e dorëzimit brenda 1-3 ditëve për Shqipërinë.

Out of stock