Milk & Honey 2in1 Balsam dhe Maskë për Buzët

1,981 L

 

  • 15ml
  • 2in1 Balsam dhe Maskë për Buzët

 

Koha e dorëzimit brenda 1-3 ditëve për Shqipërinë

koha brenda 1-15 ditësh për Evropën.

Out of stock