ZEITGARD Nanogold Krem Nate

7,924 L

 

LR Krem Nate.

Kodi: 28183|50 ml

  • Krem për kujdesin luksoz.
  • Ajo kujdeset dhe rindërton lëkurën gjatë natës
  • Me Nanogold dhe proteina të mëndafshta që sigurojnë mbrojtje nga rrezet ultravioletike UVA dhe prandaj nga photoaging
  • Me peptidet TIMP® dhe përbërësin aktiv SYN®-COLL anti-rrudhë për të mbrojtur dëmet e lëkurës të shkaktuara nga rrezet e diellit

Choose your favorite perfume combination.

Choose your favorite perfume combination

SKU: Product code: 28193-1 Categories: , ,