LR Destress Yourself Roll-on me Vajra Esenciale

3,095 L

  • E re dhe e kufizuar
  • Roll-on me vajra të cilësisë së lartë dhe kompleks të dyfishtë
    vajra esencialë, të tillë si vaji i livandës dhe vaji i mandarinës
  • Ofron relaksim në asnjë kohë
  • 10 ml

Out of stock