Jungle Parfume (Femra)

5,323 L

 

  • Aromë intensive, lule- fruta për femra
  • Me hibiskus rozë, peony dhe molla rozë
  • Partneri ideal i aromës së meshkujve Jungle Man
  • I limituar – gjendet vetëm për një kohë të shkurtër
  • 50 ml
SKU: Product code: 30480-1 Category: