Bruce Willis Eau de Parfum Set Copë

21,046 L

 

siegel_10.jpg

100 ml

Limited edition

Lloji i aromës: Drurore – jeshile.

Një aromë drusore, e ëmbël dhe e freskët

I nominuar për çmimin gjerman të parfumit Duftstars 2011

 

Koha e dorëzimit brenda 2-3 ditëve për Shqipërinë

koha brenda 6-15 ditësh për Evropën.

 

Out of stock

SKU: Product code: 30502-1 Categories: , ,