PURE byGuido Maria Kretschmer Parfum për Femra

8,666 L

 

  • Parfum për femra nga stilisti Guido Maria Kretschmer
  • Frymëzon të jesh vetëm ti
  • Përbërja aromatike e pjeshkës, jaseminit dhe drurit të kedrit
  • Drejtimi i parfumit: i freskët, me fruta, me lule
  • Karakteri i parfumit: freskues, plot ndjenjë, sensual
  • Unike: shishja vjen në një çantë pëlhure elegante, e gjithanshme
  • Për gruan që dëshiron vetëm të jetë vetvetja
  • 50 ml