PURE HAPPINESS -by Guido Maria Kretschmer Parfum për Femra

8,666 L

 

  • Aroma e re nga Guido Maria Kretschmer
  • Fruti – me lule – frymëzues
  • Një kombinim i grejpfrutit, jaseminit dhe myshkut
  • 50 ml

 

Koha e dorëzimit brenda 1-3 ditëve për Shqipërinë

koha brenda 1-15 ditësh për Evropën.

SKU: Product Code: 30560-1 Categories: ,