Guido Maria Kretschmer parfum për femra

7,268 L

 

Transporti: Dërgesa i produktit vetëm brenda Shqipërisë

 

Aroma e parë e grave Guido Maria Kretschmer

Kodi i produktit: 30200|50 ml

 

 

Ajo magjeps me përbërësit e saj të çmuar dhe elegancën e saj të përjetshme/

  • Familja Aromatike: Lule, e Frutshme, Sensuale, Orientale
  • Karakteri aromatik: Joshës, Sofist, Estetik
  • Kombinim i butë aromatik i mandarinës, trëndafilit dhe vaniljes
  • Unike: Aroma dhe shishja mbajnë nënshkrimin personal të Guidos
SKU: Product code: 30200 Categories: ,