Brilliant Look

5,694 L

 

Kodi i produktit: 30095 | 50 ml

siegel_10.jpg

 

Brilliant Look by LR .

  • Kombinon ndjenjën e stilit femëror me paturpësinë e rinisë.
  • Përzierje shpërthyese e freesisë, irisit, luleve të portokallit dhe patchulit.
  • Familja Aromatike: Orientale, Lule, Nurskuese.
  • Karakteri aromatik: i guximshëm, i ri, natyror, romantik.
  • Për gruan moderne, me stil, e cila po zbulon vazhdimisht aspekte të reja të vetes.
SKU: Product code: 30095 Category: Tag: