Shine by Day

5,694 L

 

siegel_10.jpg

  • NEW
  • Aromë femërore me lule dhe fruta
  • Me aromat e piperit rozë, shënime të freskëta, bojëra, vanilje dhe dru sandali
  • 50 ml

Out of stock

SKU: Product code: 30600 Categories: , Tag: