Libër Urimesh-Aksesor me Perla & Gurë

11,142 L16,342 L

 

  • Hand Made
  • Karton i veshur 32x22x2.5cm
  • Copë Saten
  • Aksesor me Gurë dhe Perla 6.5×6.5cm
  • 26 Fletë të personalizuara, Letër 220gr
  • Dantellë & Shirit
  • Fjongo saten & Organzë 2-3cm
  • Shoqërohet me 1 Stilolaps të punuar
  • Qualitet i lartë Printimi

 

Afate

Dizajni Dixhital: 1 – 2 Ditë Pune
Prodhimi: 3 – 15 Ditë Pune

 

Koha e dorëzimit brenda 1-3 ditëve për Shqipërinë

koha brenda 1-15 ditësh për Evropën.

Bride & Groom & Event Date
(* mark the names according to the priority you want)