Libër Urimesh-Kadife & Fjongo saten

7,303 L

  • Hand Made
  • Karton i veshur 25×19.5x1cm
  • 60 Fletë të pa personalizuara me Letër Craft të vizuara
  • Dantellë të bardhë dhe Kadife Lejla & Fjongo Saten
  • Lule cope & Perla shirit
  • Aksesor Metalik
  • Shoqërohet me 1 Stilolaps të punuar
  • Personalizohet vetëm Faqja e parë

Afate

Dizajni Dixhital: 1 – 2 Ditë Pune
Prodhimi: 3 – 15 Ditë Pune

 

Koha e dorëzimit brenda 1-3 ditëve për Shqipërinë

koha brenda 10-15 ditëve për Evropën

 

Bride & Groom & Event Date
(* mark the names according to the priority you want)

SKU: Product Code: 18508 Category: