Libër Urimesh- Copë saten & dantellë & lule

14,856 L19,437 L

  • Hand Made
  • Karton i veshur 31x22x2.5cm
  • Copë Saten & Dantellë
  • 26 Fletë të personalizuara, Letër 170gr
  • Lule cope, letre të madhësive të ndryshme
  • Perla dhe aksesor plastik të madhësive të ndryshme
  • Shoqërohet me 1 Stilolaps të punuar
  • Qualitet i lartë Printimi

Afate

Dizajni Dixhital: 1 – 2 Ditë Pune
Prodhimi: 5 – 15 Ditë Pune

 

Koha e dorëzimit brenda 1-3 ditëve për Shqipërinë

koha brenda 1-15 ditësh për Evropën

Bride & Groom & Event Date
(* mark the names according to the priority you want)