Kurora Çifti me Perla dhe Gurë

11,142 L

 

  • Hand Made
  • Kurora Kishe
  • Perla/Ruaza 7mm,
  • Gurë xhami 3mm & 5mm
  • Fjongo Saten 2cm
SKU: Product Code: 18603 Categories: , Tag: