Jastëk Unazash- Aplikë & Perla

4,827 L

 

  • Hand Made
  • Copë Saten
  • Mbushje
  • Aplikë & Kordele saten 2mm & Perla
  • Aksesor me perla dhe gurë 2×2cm
  • Qualitet i lartë qepje

 

Afatet
Prodhimi: 3 – 15 ditë pune

 

Koha e dorëzimit brenda 1-3 ditëve për Shqipërinë

koha brenda 1-15 ditësh për Evropën

SKU: Product Code: 19403 Categories: , Tag: