Mbajtëse Unazash gjergjef me kordon dhe Lule Levander

4,704 L

 

  • Hand Made
  • Gjergjef me Dantellë
  • Lule cope,
  • Fjongo saten 3mm
  • Kordon marinari 5mm
  • Perla 3mm

Afate
Prodhimi: 3 – 15 Ditë Pune

 

Koha e dorëzimit brenda 1-3 ditëve për Shqipërinë

koha brenda 1-15 ditësh për Evropën

 

SKU: Product Code: 18408 Category: Tag: