Kurora Çifti me lule cope

9,781 L

Kurora Kishe

 

  • Hand Made
  • Kordon marinari
  • Gurë xhami 3mm
  • Lule cope dhe shkume
  • Fjongo Saten 2.5cm

 

Koha e dorëzimit brenda 1-3 ditëve për Shqipërinë

koha brenda 1-15 ditësh për Evropën

SKU: Product Code: 18604 Category: