Aloe Vera Relaxing Breeze Pastrues për fytyrën me rërë të pastër

4,519 L

 

 

  • New & limited edition (Edicion i ri dhe i kufizuar)
  • Produkt për pastrimin e fytyrës në formë pluhuri
  • Shndërrohet në shkumë kur bie në kontakt me ujin
  • Me Aloe Vera, ekstrakt Salicornia dhe argjilë të bardhë

 

Koha e dorëzimit brenda 2-3 ditëve për Shqipërinë

koha brenda 6-15 ditësh për Evropën.

 

SKU: Product Code: 20894-1 Categories: ,