Aloe Vera Set për Kujdesin e Fytyrës

11,019 L

 

Article Number: 20707-101

iasc.jpg

•Kujdes i plotë për lëkurën e bukur dhe të shndritshme
• LR ALOE VIA Aloe Vera Krem dite me shumë veprime për lëkurë të butë dhe shkëlqim
• LR ALOE VIA Aloe Vera Krem rigjenerues i natës për rinovimin e natës
• LR ALOE VIA Aloe Vera Krem freskues për sytë për rinovim në zonën e syve

SKU: Product code: 20707-101 Categories: , Tag: