Kordele me lule dhe dantellë

1,635 L

 

Kordele për 3-6 muaj.

  • Lastik me ngjyrë Pink
  • Bërë me dantellë
  • Lule trëndafili të hapur
  • Rozë të errëme gurë të gjelbër
SKU: BK-03 Categories: , Tag: