Kordele me dantellë

1,362 L

 

Kordele për Vajza .

Kodi: Kord001 LUX

  • Punuar me dorë
  • Lastik Pana
  • Dantellë
  • Gurë të bardhë dhe rozë

 

Koha e dorëzimit brenda 1-3 ditëve për Shqipërinë
koha brenda 1-15 ditësh për Evropën
SKU: BK-01 Categories: ,