CBD Roll-On për Masazh

5,199 L

 

iasc.jpgsiegel_10.jpg
  • Roll-on relaksues me 20% Aloe Vera, vaj organik të farës së kërpit Sativa, CBD, ekstrakt organik të shafranit të Indisë dhe temjan
  • I përshtatshëm për pjesët e stresuara të trupit
  • Me Kompleks Nxehte-Ftohte qe aktivizon dhe relakson ne te njejten kohe
  • Masazhojeni butësisht dhe shijoni efektin relaksues
SKU: Product Code: 20826-1 Categories: , Tag: