Kurora Çifti me lule porcelani

21,505 L

 

  • Hand Made
  • Kurora Kishe
  • Lule porcelani dhe gurë transparent
  • Fjongo Saten 2.5cm

 

Koha e dorëzimit brenda 1-3 ditëve për Shqipërinë

koha brenda 1-15 ditësh për Evropën.

SKU: Product Code: 18605 Category: