ZEITGARD Fantastic Mascara Black Drama

5,075 L

 

  • Qerpikët edhe më të gjatë dhe të trashë, me një vëllim të madh: siguron një efekt 3D
  • Cilësi e zgjuar me efekt të trefishtë: më shumë ngjyra, më shumë vëllim dhe efekt më intensiv me çdo aplikim
  • Furça inovative: fijet me onde sigurojnë rezultate të shkëlqyera nga rrënja deri në majë të qerpikëve
  • Për efekte intensive dhe false të qerpikëve

 

Koha e dorëzimit brenda 1-3 ditëve për Shqipërinë

koha brenda 1-15 ditësh për Evropën.

SKU: Product code: 71080 Categories: , Tag: