Colours Volume & Curl Rimel

2,167 L

  • Magjeps me volumin e jashtëzakonshëm të qerpikëve të ndarë në mënyrë delikate.
  • Furça përkulur lehtë i ngre lart qepikët dhe u jep një volum përrallor.
  • Është i përshtatshëm për sy të ndjeshëm dhe personat që mbajnë lente kontakti.
  • Disponohet në 3 ngjyra.
SKU: 10002 Categories: , , , Tag: