Sapun “Zeyteen” me qumështë dhie

705 L

 

  • E punuar me dorë
  • Përbërja: Përmban: qumësht dhie, vitamina A, C, D, E, B
  • Ngjyra e paketimit: kafe dhe bezhë
  • Format Farmaceutike/Paketimi: Sapun 1 X 150 g
  • Pesha: 150 g
  • Materiali: Sapun
  • Marka: Zeyteen
  • Prodhuar në Turqi

 

Koha e dorëzimit brenda 1-3 ditëve për Shqipërinë

koha brenda 1-15 ditësh për Evropën.

SKU: Product Code: D-S0002 Category: