Rilastil Pastrues fytyre Kit & dhuratë disk silikoni

3,218 L

 

  • Rilastil Kit për pastrimin Aqua 200 ml
  • Dhuratë Pastrues silikoni
  • Paketimi: 2 copë

 

Pako pastrues që largon butësisht papastërtitë nga lëkura, duke ofruar hidratim dhe butësi të menjëhershme.

 

Koha e dorëzimit brenda 1-3 ditëve për Shqipërinë

koha brenda 1-15 ditësh për Evropën.