Këllëf celulari me dy ngjyra

1,517 L

 

Këllëf celulari

  • Punim Dore
  • Cope dy ngjyreshe
  • Lule dhe gurë
  • Përmasat e Këllëfit të celularit: 17x11cm

 

Koha e dorëzimit brenda 1-3 ditëve për Shqipërinë

koha brenda 1-15 ditësh për Evropën