Kompozime me Trëndafila + Lule Dekorative

6,190 L

 

  • Trëndafila: Trëndafil, i kuq, vjollcë
  • Lule dekorative
  • Flutur dekorative

 

Kutia dhe ngjyrat e kutis ndryshon sipas stokut.

 

Koha e dorëzimit Brenda Tiranës 30 minuta – 1 orë.

Add flowers color:

If you want more roses than the current composition – Enter the color you want.

SKU: Product Code: K-00002 Category: