Qiri Pashke me Sperancë

1,610 L2,724 L

 

Punuar me dorë

  • Qiri
  • Copë
  • Kordon
  • Dekoracione dërrase dhe guackë
  • Karton, Letër, Kanellë Fjongo Saten

 

Afati
Prodhimi: 1-3 ditë.

 

Koha e dorëzimit brenda 1-3 ditëve për Shqipërinë

koha brenda 1-15 ditësh për Evropën.