Aloe Vera 4në1 Shampo për Trupin – Fytyrën – Flokët dhe Mjekrën

3,094 L

 

  • Pastrim gjithëpërfshirës për trupin, fytyrën, flokët dhe mjekrën
  • Me 15% xhel Aloe Vera dhe ekstrakt organik hop
  • Pastrim i butë dhe efektiv për të gjithë trupin
  • Largon papastërtitë dhe ndotësit
  • Hidratim intensiv për lëkurën dhe flokët
  • 250 ml

 

Delivery time within 1-3 days for Albania

time within 1-15 days for Europe

Out of stock