LR Classics Niagara Eau de Parfum

3,343 L

 

  • Natyra e pandalshme dhe e fortë e ujëvarave më të fuqishme në botë
  • Parfumi shpreh fuqinë e pakufishme të natyrës me akorde detare, livando dhe dru kedri.
  • 50 ml
SKU: Product Code: 3295-261 Category: