Konfetë – Guackë Plastike

322 L

  • Hand Made
  • Paliçeta Plastike
  • Fjongo organzë 1cm & Aksesor Dekorues Arush dhe biberon
  • Karamele të bardha me bajame 5copë & Tyl

 

AFATE KOHORE

Prodhimi: 3 – 15 Ditë Pune (në varësi të sasisë)

 

Koha e dorëzimit brenda 1-3 ditëve për Shqipërinë

koha brenda 1-15 ditësh për Evropën.

110 in stock

Name (date)