JEAN PAUL GAUTIER “LE MALE”

9,285 L

 

  • BRAND NEW product: JEAN PAUL GAUTIER ” LE MALE
  • Gjendja e produktit: Testues, i papërdorur kurrë.
  • 125 ml
  • Përbërja: Livando, duke evokuar aromën e njohur dhe qetësuese të sapunit të rruajtjes, përmirësohet nga sensualiteti i vaniljes.

 

Produkti nuk kthehet.

Produkti dërgohet vetëm brenda SH.B.A.

SKU: Product Code: TEST-JEANPU-GLM-01 Categories: , Tag: