Froika – Krem diellit SPF50

4,704 L

 

Vetitë:

  • 50 ml
  • Mbrojtje ekuivalente ndaj rrezatimit UVA/UVB
  • Rritja e mekanizmave mbrojtëse natyrore të qelizave kundër rrezatimit UV dhe mbrojtje nga plakja e parakohshme
  • Mbrojtja nga efektet e dëmshme të rrezeve të diellit direkte (djegie nga dielli) dhe indirekte (plakje foto – rreziku i kancerit të lëkurës)
  • Cilësi e shkëlqyer kozmetike, e lehtë, jo e yndyrshme që përthithet menjëherë pa lënë shenja të bardha
  • Hidratim i fortë afatgjatë dhe i thellë
  • Përbërje e qëndrueshme ndaj dritës, e papërshkueshme nga uji

I pershtatshem per te rritur dhe femije

SKU: Product code: D-R0004 Category: Tag: