Figu active Shake Shije Latte-Macchiato

6,500 L

 

  siegel_10.jpg

  • 450 g
  • Çdo porcion zëvendëson një vakt të plotë
  • Shake zëvendësues i vaktit, me një sasi të ekuilibruar karbohidratesh, proteinash dhe yndyrash
  • Mbështet humbjen e peshës me vetëm 231 kalori për porcion
  • Përmban të gjitha vitaminat thelbësore, elementët gjurmë dhe mineralet
  • Pa laktozë dhe gluten
  • Pa konservues dhe sheqer të shtuar *
  • Gjithashtu në dispozicion si pjesë e Body Mission
    *Përmban sheqerna natyrale.

Out of stock