Figu Active Drithëra Krokante – Boronicë e Kuqe

6,500 L

siegel_10.jpg

  • 450g
  • Çdo porcion zëvendëson një vakt të plotë
  • Zëvendësimi i ekuilibruar i vaktit
  • Mbështet humbjen e peshës me vetëm 247 kalori për porcion
  • Përmban të gjitha vitaminat thelbësore, elementët gjurmë dhe mineralet
  • Me copa frutash të boronicës së kuqe
  • Pa konservues të shtuar
  • Pa laktozë
    Gjithashtu në dispozicion si pjesë e Body Mission

 

Out of stock