Deluxe High Impact Lipstick- Buzëkuq

3,653 L

 

 

Deluxe High Impact Lipstick

Kodi i produktit: 11130-

 

  • Kuq buzësh butë dhe krem që jep një efekt me ngjyra të ndritshme
  • Ofron buzët me ngjyrim intensiv dhe joshës
  • Me pigment të lartë, për ngjyrë të thellë, të plotë
  • Me një formulë inovative për një përfundim të shkëlqyeshëm
  • Për qëndrim të gjatë, madje edhe rezultate dhe një ndjenjë të butësisë së butë në buzë
SKU: Product code: 11130 Categories: , , ,