Karficë dekorative

2,476 L

 

  • Karficë
  • Perla të mëdha dhe të vogla,
  • Gurë Kristali
  • Aksesorë të rrumbullakët çelik me pemë dizenjo.
  • Fletë çeliku inox

 

Koha e dorëzimit brenda 1-3 ditëve për Shqipërinë

koha brenda 1-15 ditësh për Evropën

 

Categories: , Tag: